13/1/16

EL FOTÒGRAF CONCEPTUAL SIMÓN SAMPEDRO VISITA EL PMAR

Simón Sampedro, fotògraf conceptual, va visitar el PMAR per a explicar la seva concepció de la fotografia, l'ús de la creativitat i el significat de les seves obres als alumnes del PMAR. Simón va ensenyar als alumnes diverses obres usades en les darreres exposicions i va comentar amb ells com les va crear i el sentit de cadascuna d'elles. Vam poder contemplar les seves fotografies sobre la crisi, les seves interpretacions dels objectes quotidians i els seus acudits visuals. 


PAN-ZETA, SER-BILLETERO, MAZA-PAN, JAMÓN CURADO van ser les fotos que més van cridar l'atenció dels alumnes. També varen gaudir amb les fotos que contaven la forma en que la crisi ens ha afectat (retalls, desnonaments, consumisme en temps difícils, la banalització de la riquesa...) o amb aquelles que li trobaven un sentit diferent als objectes comuns. Junt amb Simón, els alumnes varen buscar els diversos sentits que les imatges transmetien. 

Finalment els alumnes van comentar amb Simón fotos de imatges que els feien pensar i que ells havien triat per ensenyar-li i demanar-li la seva opinió. 



No hay comentarios: